skip to Main Content
30 år

30 år

Den 31. maj 2019 fyldte adm. direktør hos Maycon Næstved, Anders Mayland 30 år. Trods sin unge alder har han i utallige år på en eller anden måde altid været en del af byggebranchen, idet han er søn af Bjarne Mayland, som gennem mere end 50 år har været involveret i store byggeprojekter over hele Danmark. Anders Mayland ønskede allerede som barn at gøre en forskel. For sig selv og for andre. Så han byggede nogle fuglehuse og traskede afsted for at sælge dem på byens torv i Næstved. Folk var så begejstrede for den måde, han havde bygget fuglehusene på, at de hurtigt blev udsolgt.

Måske har den meget positive oplevelse været medvirkende årsag til, at han senere havde mod til at bygge videre på mange af de ideer, der optog hans tanker. En af dem, som bed sig så fast, at han førte den ud i livet var den, at han ville have noget med byggeri at gøre. Så da Anders havde afsluttet sin studentereksamen fra Herlufsholm Skole og efterfølgende suppleret med handelseksamen, valgte han at drage ud i verden for at hente inspiration indenfor iværksætteriets mange facetter.  Interessen førte ham bl.a. til Kina, USA og Canada, hvor han blev inddraget i et stort entreprenørfirma, som var og er ejet af en dansk iværksætter.

Da han vendte hjem til Danmark gik han i gang med at læse økonomi på Niels Brock samtidig med, at han stod for renovering af ældre boliger. Og netop sidstnævnte beskæftigelse gjorde, at han måtte indrømme overfor sig selv, at det ville være en rigtig god idé at tage en håndværksmæssig uddannelse efterfølgende. Det betød, at han gik i lære som tømrer hos Hoffmann.  Sideløbende med håndværkeruddannelsen skabte Anders på få år et solidt fundament for udviklingen af det forretningsimperium, der gennem de sidste år har medført, at Maycon – via ejendoms- og byggekoncern Mayland Holding CPH ApS – er involveret i en lang række prestigefyldte byggeprojekter rundt omkring på Sjælland, Fyn, Jylland og Lolland Falster, hvoraf de meste kendte er Tobaksbyen i Gladsaxe/Søborg og Toldbodhuse i Odense. Porteføljen indeholder også en række helt nye projekter i bl.a. Ringsted (Odinshaven) og i Fredericia (Nymarksparken). Anders Mayland er også meget aktiv i forskellige værdifulde netværksgrupper for erhvervsfolk rundt omkring i landet.

Fødselsdagen fejrer Anders Mayland under private former bl.a. sammen med sin kæreste Danielle og deres lille søn Folmer.