skip to Main Content
Rejsegilde 22. Februar 2018 På Støberiet

Rejsegilde 22. februar 2018 på Støberiet

Solens stråler sendte sine varme hilsner på såvel kransen på toppen af byggeriet som på de mange fremmødte til Støberiets rejsegilde. Alligevel var alle glade for, at man kunne gå indenfor i varmen, i det kæmpe rum, hvor H&M åbner deres butik til sommer.

Bjarne Mayland fra Maycon sagde i sin tale, at det var med stor glæde, at han endnu engang kunne understrege, at alle butikkerne var udlejet, idet det var og er grundlaget for hele byggeriet. Udover H&M samt Søstrene Grene åbner Asia Café og restaurant også i Støberiet, ligesom der desuden bliver en tandlægeklinik. Bjarne Mayland takkede Guldborgsund Kommune for godt samarbejde, ligesom han også udtrykte glæde over de gode relationer til såvel arkitekter, advokat og ikke mindst alle håndværkerne, som havde lagt deres kræfter i at indhente tidsplanen.

Efter Bjarne Maylands tale blev der uddelt en sang, som understøttede den uformelle tale. Se sangen her.

Borgmester John Brædder lagde i sin tale vægt på sin glæde over, at ”den grimme ælling” nu var i fuld gang med at forvandle sig til en smuk svane, som hele byen helt sikkert vil få glæde af. Han var også sikker på, at Støberiet vil tilføre Nykøbing F. ekstra liv og lys døgnet rundt, idet den kendsgerning, at byggeriet både kommer til at indeholde 46 boliger og kendte brands i samme byggeri, vil være et plus for hele området.

Efter taler og sang blev der budt på pølser og drikkelse.