Attraktivt

boligområde
tæt på det hele

– Og lige ud til gågaden

Støberiet har det, der skal til

Støberiet er perfekt for dig, der vil bo lige midt i byens pulserende liv med butikker og café-restaurantmiljø i samme ejendomskompleks med tilknytning til byens største P-plads og i gåafstand til stationen.

Tæt på det pulserende by- og shoppingliv

Støberiet er også stedet, hvor du kan slå dig ned i et hyggeligt og trendy café- restaurantmiljø, idet Asia slog dørene op til sin café/restaurant i oktober 2018. Nykøbing F. – og specielt området ved og omkring Støberiet – har i det hele taget et rigt og varieret handelsliv med attraktive butikker, caféer og hyggelige torve.

Om

Det er Maycon -ejendomsudvikling, som både har udviklet og bygget Støberiet på den grund, hvor der først lå et jernstøberi og senere en Kvickly og biograf.

Historie

Fra jernstøberi til Støberiet – et moderne butiks- og boligområde – lige i centrum af Nykøbing F.  Byggetomten lå øde hen fra 2011, hvor Holberg-Fenger Gruppen opgav at arbejde videre med projektet. I 2015 overtog Maycon grunden og gik straks i gang med de indledende faser i forhold til involvering af Guldborgsund Kommune, lokale arkitektfirmaer, entreprenører og andre samarbejdspartnere.

  • I april 2017 valgtes Skovhus Arkitekter til at færdigprojektere Støberiet.
  • februar 2018 holdt Maycon rejsegilde på Støberiet.
  • juni 2018 Søstrene Grene flyttede ligeledes ind sommeren 2018 (15. juni).
  • juli 2018 åbnede H&M åbnede butik,
  • I september 2018 åbnede Café/restaurant Asia.
  • I januar 2019 åbnede tandlægen.dk i Støberiet.dk

”Private” boliger var klar til udlejning foråret 2019

Interessen for at komme til at bo i Støberiet har været meget stor. Er du også interesseret i at komme til at bo i en af de eftertragtede boliger, er det en god idé at holde øje med sitet og se, hvornår din yndlingsbolig evt. er/bliver ledig.